Kimesi

Mediumskap, klarsyn, massasje og healing

Kurs

Jeg holder forskjellige kurser innen klarsynthet, mediumskap, healing og massasje. På mine kurser lærer du forskjellige teknikker som hjelper deg til å åpne opp for dine egne evner.


Alle har muligheten til å ta i bruk evnene som de har. Og det å da gå kurs kan hjelpe deg med å finne teknikker, møte mennesker som er på samme søken som deg og det kan hjelpe deg med selvutvikling slik at du lettere kan åpne opp for dine egne evner innen mediumskap, klarsynthet og healing.


Her vil du finne en liten oversikt over hvilke kurs jeg tilbyr.


Kurs i mediumskap

Jeg holder kurs i mediumskap hvor du lærer hvordan du kan kommunisere med åndeverden og dine egne guider. Kurset inneholder mange teknikker og øvelser hvor du lærer hvordan du kan fungere som medium. Kurset er delt over 5 samlinger og inneholder mediumskap, klarsyn og healing. Hver samling inneholder teknikker for å bringe deg videre i din utvikling. Nivået på kurset passer for alle, de som har erfaring og de som er nybegynnere. I løpet av kurspersioden tas du fra grunnleggende mediumskap til avansert.

kurset går over 2 dager, lørdag og søndag. Vi starter kl 11.00 og avlsutter 17.00 begge dager.

Pris pr helg 1500,-


Grunnleggende kurs i healing

På dette kurset lærer du hvordan du kan gi healing til deg selv og andre. Kurset omhandler spirituell healing. Det vil si at du lærer hvordan du kan kanalisere den universelle energien for å skape positive forandringer igjennom healing. Kurset er delt opp i 2 samlinger som går over 2 dager, lørdag og søndag. Vi starter kl 11.00 og avslutter kl 17.00 begge dagene.

Pris 1500,- pr helg.


Kurs i klarsyn

På dette kurset lærer du hvordan du kan bruke intuisjonen din, hvordan du leser andre mennesker, steder og gjenstander. Her vil du lære hvordan du kan bruke sansene dine til å se og fornemme energiene rundt deg og andre mennesker.

Kurset er delt opp i 3 samlinger, som strekker seg over 2 dager. Lørdag og søndag. Vi begynner kl 11.00 og avslutter kl 17.00 begge dager.

Pris 1500,- pr helg.


Møt dine åndelige veiledere

Dette er en kursserie som strekker seg over 3 samlinger. På dette kurset vil du lære hvordan du kommer i dypere kontakt med dine veiledere og guider. Kurset inneholder mange øvelser som fordyper din kontakt med ditt team som arbeider med deg. Hver samling hjelper deg med å bli kjent med guidene dine og hvordan dere kan arbeide sammen. Kurset går over 2 dager, lørdag og søndag og vi starter kl 11.00 og avslutter kl 17.00 begge dager.

Pris 1500,- pr helg.


Kurs i healing, klarsyn og mediumskap

Dette er et enkeltstående kurs som strekker seg over 2 dager. Her vil du få teknikker og metoder som kan være med å starte utviklingen din eller ta deg videre på veien din. Kurset inneholder teknikker som sprer seg fra healing, klarsyn og mediumskap. Nivået på kurset passer like godt for de med erfaring og de som er nybegynnere. På dette kurset er det både grunnleggende teknikker og teknikker som er mer avansert.

vi starter kl 11.00 og avslutter kl 17.00 begge dager.

pris 1500,-


Eteriske oljer og bruken av dem

Dette er et kurs hvor du lærer å bruke eteriske oljer til hudpleie, rensing av kroppen, meditasjon og healing. Kurset går ut på hvordan du kan nyttegjøre deg oljenes egenskaper og hvordan du kan bruke de i hverdagen din. På kurset lærer du konkrete oppskrifter til hvordan du kan lage naturlige kremer, serum, hårpleie og hvordan du kan bruke eteriske oljer til rensing av kroppen gjennom innpakninger og kremer. Kurset passer for alle som er interessert i eteriske oljer og hvordan du kan bruke de til å styrke immunforsvaret ditt, nære huden og støtte deg gjennom følelsesmessige og åndelige prosesser. Du får med en omfattende manual og produktene du lager på kurset.

kurset går over 4 dager, 2 helger, lørdag og søndag. vi starter kl 11.00 og avslutter ca kl 17.00

Kurspris 2500,- for begge helgene.